FAQ

Her kan du få svar på de typiske spørgsmål 

Skriv til support@nerdyspeaker.com hvis du ikke finder svar, på det du har brug for. 

Hvad får jeg for pengene?
En fantastisk transformation af dig selv. Eller i hvert fald muligheden for at gøre det. 

Men hvad er ét godt råd egentlig værd? Hvad vil du give for at kunne stille Soulaima og Vibeke lige præcis det brændende spørgsmål, som du i dag går rundt helt alene og slås med? Og få et svar, der sender dig mod stjernerne. Hvad er den detalje du lige mangler værd? Hvor meget tid skal du bruge på at finde tilsvarende viden andre steder?

Hvis du spørger "har jeg råd?”, kan vi spørge tilbage "har du råd til at lade være"? 
Kan jeg komme med uden at betale?
Nej. Men du er velkommen til at hænge ud i vores gratis introgruppe på Facebook, hvis du vil have en fornemmelse for, hvad vi laver og holdes orienteret om diverse tilbud og nyheder.
Hvornår og hvordan skal der betales?
Beløbet skal betales ved tilmelding og inden opstart. Du kan betale online med kort eller via faktura med bankoverførsel. 

Kontakt os på support@nerdyspeaker.com, hvis du har nogen som helst problemer med at melde dig til eller registrere din betaling, så hjælper vi dig. 
Kan jeg komme bagud?
Du kan ikke komme for sent eller bagud, da alt er online. Du følger med i dit eget tempo, og bruger den energi, du har. Du har et helt år til at gå igennem materialet. Forløbet varer fra 1. marts 2020 til 1. marts 2021. Herefter slutter dit medlemsskab, adgang til indholdet og Facebook gruppen, og du skal selv aktivt tilmelde dig igen, hvis du ønsker at fortsætte.   
Hvilken form for hjælp vil der være, til at jeg får kunder?
Godt spørgsmål! Faktisk hjælper vi ikke ret meget, men mange nørder oplever at få langt flere kunder og bookninger. Og det uden booking-bureau. Simpelthen bare, fordi de følger vores opskrifter. Vi lærer dig at markedsføre og brande dig selv og dine projekter, så lur os om ikke "du får mere gang i butikken"? 
Er I også et booking bureau?
Nej. Vi vil ikke være et klassisk bookingbureau. Det lader vi dem om, det er de bedre til end os. Vi samarbejder dog med Athenas, og gør alt vi kan for at gøre dig " lækker" overfor agenter som dem, men vi kan ikke love at de tager dig ind i folden.  
Hvem står bag Nerdy Speakers?
Soulaima Gourani, bosat i Palo Alto, Californien, flere gange kåret som en af de mest indflydelsesrige i sin generation, og er en super foredragsholder, forfatter til 3 bestsellere, og har medvirket i over 16 andre bøger, herunder udgivet to e-bøger i USA, hvoraf den ene kan prale med 350.000 downloads. Hun forhandler netop sin næste bog med eet af de største amerikanske forlag, som regner med hun kan sælge 1. mio. bøger i USA i 2021. Vibeke Hartkorn er en prisbelønnet studievært, besteller forfatter til 3 bøger, og skriver på den 4. Hun er ekspert i kommunikation branding, medie -og budskabstræning.    
Kan jeg beholde materialer og kurser, når mit medlemsskab udløber?
Nej! Alle spor, videoer, downloads mm. er kun tilgængeligt, så længe du er betalende medlem.   
Hvor tit skal vi mødes "ude i virkeligheden"?
Det skal vi som udgangspunkt ikke. Vi har valgt at Nerdy Speakers skal være et gennemført online produkt, så selv de mest travle, kan være med. Vi anerkender 100%, at der kan være noget særligt i at mødes i “levende live”, men det er en masse unødvendig klimabelastning forbundet med rejseri, en masse spildtid, og så ville det blive alt for dyrt. Vi kan jo f.eks. ikke flyve Soulaima hjem fra Californien i tide og utide ;)

I dette semester inviteres du til et live event i København 12. marts 2020, så du kan møde de andre nørder. Det får du en billet til ved at tilmelde og betale dit medlemsskab hurtigst muligt  
Kan jeg få 1:1 coaching?
Nej, ikke i klassisk forstand. Nerdy Speaker er såkaldt “gruppe coaching” (for vi lærer vildt meget af at følge hinanden). Personlig 1:1 coaching foregår udelukkende som digitale møder med mulighed for gruppearbejde. 
Fortrolighed - hvad med den?
Alt der foregår i gruppen er fortroligt, også fordi mange af de eksperter vi laver interviews med, har lavet det helt særligt til DIG. De deler ud af deres personlige viden, af deres op -og nedture, og det kan godt være sårbart og nemt at misbruge. Du må som udgangspunkt ikke dele materialer eller posts udenfor gruppen, og det er forbudt at sælge. Vi sletter opslag, som overtræder gruppens regler, og vil på en pæn måde altid gøre opmærksom på, hvis nogen er ude i gråzonen. 
​Hvad hvis jeg gerne vil være mere synlig i medierne?
Så er du kommet til det rette sted. 
​Kan jeg følge flere spor på samme tid?
Ja, flere af dem ligger klar til dig med det samme, mens andre "drypper" ind løbende eftersom du bevæger dig igennem dit pensum. 
​Kan jeg "bare" komme med i facebookgruppen for en billigere pris?
Nej.
​​Må jeg downloade videoer og moduler?
Nej, det er ikke muligt at downloade modulerne.
​​Må jeg dele mit login?
Nej, dit login er strengt fortroligt og deling vil medføre tab af medlemsskab uden mulighed for, at få pengene retur.
​​Kan jeg få en faktura uden moms?
Nej, desværre. 
​​Har I studierabat eller NGO-rabat?
Nej, desværre men vi kører konkurrencer engang imellem. Hvis du er på vores mailingliste eller med i den gratis introgruppe får du besked herom. 
​​Bliver jeg booket gennem nerdy?
Nej, vi er ikke et bureau.
​​Er der returret?
Ja. Din fortrydelsesret er gældende i 14 dage fra dit køb. Din fortrydelsesret er dog kun gyldig såfremt du ikke tager produktet i brug. Har du taget produktet i brug - altså logget ind på platformen refunderer vi IKKE dit køb. Skulle du fortryde dit køb inden du tager produktet i brug skal blot kontakte os på support@nerdyspeaker.com og fortælle os at du ønsker at fortryde dit køb. Forbrugeraftalelovens kap. 4. §18 stk. 2 sektion 13.
​​Jeg fandt ikke det svar, jeg ledte efter?
Så hopper du bare over i den gratis facebookgruppe eller skriver til support@nerdyspeaker.com

Vi synes det er godt, at du bare spørger løs. Du skal ha’ en god fornemmelse i hele kroppen, når du står på sammen med os.

Oplev Nerdy Speakers GRATIS

Få en smagsprøve på hvad Nerdy Speakers går ud på, mens du venter på, at
   vi optager nye medlemmer. 

Vil du gerne være med på næste hold?

Skriv dig op på ventelisten og vær blandt de første til at få adgang når vi åbner for næste hold.

Nerdy Speakers optager nu nye medlemmer.

Frem til d. 22. august kan du nå at komme med på dette 6. hold af fantastiske nørder. 

Copyright 2020 - Tradeconductor LLC  - All Rights Reserved.​