Velkommen...

til dit online fitnesscenter - stedet for dig, der ønsker modet og gennemslagskraften til at stille dig op, og sige det, du mener på en måde så folk lytter og husker dit budskab. 

Dette online kursus og netværk er oplagt for iværksættere, der skal sælge en god ide, til ledere, der skal have gennemslagskraft, for jobsøgende, der skal slå igennem, for foredragsholdere og undervisere og alle andre der vil udkomme med bøger, online kurser, foredrag, i debatter, i tv og radio etc.  
Soulaima Gourani

Nerdy Speakers er for dig der ønsker...

 At levere dit budskab med autoritet.
 At tjene penge på din viden.
 Få modet til at stå foran en større forsamling.
 At give din karriere et nøk opad.
 Få mere faglig og personlig gennemslagskraft.
 At holde foredrag uden (for mange) nerver.
 At levere dit budskab med autoritet.
 At tjene penge på din viden.
 Få modet til at stå foran en større forsamling.
 At give din karriere et nøk opad.  
 Få mere faglig og personlig gennemslagskraft.
 At holde foredrag uden (for mange) nerver.

Soulaima Gourani

Med utallige foredrag om året (også online og virtuelt) og med erfaring fra mere end 40 lande, er Soulaima måske mere erfaren og berejst end de fleste. 

Hun er foredragsholder i stald hos een af USA mest ekslusive agenter, og har udgivet flere bøger, herunder een, der er blevet købt og downloaded i mere end 350.000 eksemplarer. 

Hun er nok mere en meningsdanner, end en debattør. Hun skriver fast for Forbes og Berlingske. Ofte er hun provokerende, og søger at flytte folks fokus til det vi bør tale (mere) om.  

Soulaima er spændende, fordi hun mod alle odds (hun kan ikke sætte kommaer, og blev smidt ud af skolen i 7. klasse) og på trods af det, har hun skabt sig en international karriere med omtale i verdens førende medier.  

I 2020 blev hun kåret af Thinkers50, til at være een af de 30 i verden, man bør følge, og lade sig inspirere af.   

Soulaima bor til dagligt i Palo Alto i USA med sin mand og 2 skønne børn, hvorfra hun driver en software startup. 

 I Nerdy Speakers laver Soulaima interviews og Q&A med nogle af de største stjerner og eksperter, som normalt er uden for almindelige menneskers rækkevidde, og så er hun tovholder på vores sociale online events, så du får networket. 

Vibeke Hartkorn

Vibeke Hartkorn er en dansk journalist, forfatter og tidligere studievært på TV Avisen. Hun er datter af en dansk mor og nigeriansk far.

Siden 2007 har Vibeke været selvstændig kommunikationsrådgiver. 

Vibeke er prisbelønnet studievært, bestseller forfatter til foreløbigt tre bøger med en 4. på vej. 

Vibeke Hartkorn er en sand mester i at aflæse, forstå og uddanne mennesker i at kommunikere målrettet og troværdigt, så dit publikum, dine kunder, elever eller sågar chef lytter. 

Vibeke er journalist, coach og kommunikationsspecialist med ekspertise i medie - og budskabstræning. 

Vibeke er visionær, praktisk og har et international outlook, og har fingeren på verdens trends og tendenser. Vibeke bor i København sammen med Anders, og elsker at rejse. 

I Nerdy Speakers laver Vibeke de mest tankevækkende online workshops, og live QA, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål LIVE, og få svar på alle dine spørgsmål. 

Vibeke Hartkorn

Siden 2007 selvstændig kommunikationsrådgiver. Vibeke er prisbelønnet studievært, bestseller forfatter til foreløbigt tre bøger med en 4. på vej. 
Vibeke er journalist, coach og kommunikationsspecialist med ekspertise i medie - og budskabstræning. Vibeke er visionær, praktisk og har et international outlook og har fingeren på verdens trends og tendenser. 
Vibeke bor i København sammen med Anders, og elsker at rejse.  

Soulaima Gourani

Med utallige foredrag om året i flere lande end de fleste mennesker kommer til at opleve, er Soulaima erfaren og berejst ud over det sædvanlige. 
Soulaima er måske den bedste netværker, du kommer til at opleve, så du kan godt glæde dig til at få adgang til hendes indercirkel. 
I Nerdy Speakers laver Soulaima interviews og Q&A med nogle af de største stjerner og eksperter som normalt er uden for almindelige menneskers rækkevidde. 
Hun er forfatter med flere bestsellers bag sig, en TV-personlighed og har modtaget et utal af priser og awards. Soulaima bor til dagligt i Palo Alto i USA med sin mand og 2 skønne børn.

Som medlem får du:

et helt halvt års kommunikations nørderi, PLUS....

Grundkurserne...

Adgang til over 50+ online træningsvideoer, 9 online spor og 20 ekspert -og gæste interviews, hvis dyrtkøbte udfordringer, du kan lære af. 

Se og gense modulerne, ligeså ofte du vil. 
Værdi - 40.000 kr. 

Grundkurserne...

Adgang til over 50+ online træningsvideoer, 9 online spor og 20 ekspert -og gæste interviews, hvis dyrtkøbte udfordringer, du kan lære af. 

Se og gense modulerne, ligeså ofte du vil. Værdi - 40.000kr. 

Nerdy Fællesskabet

Bliv en del af det vanvittigt inspirerende og eksklusive Nerdy fællesskab, med mennesker, som ønsker det samme som dig + løbende invitationer til online "events" såsom fredags-bar og "speed networking".  
Værdi - 15.000 kr. 

Nerdy Fællesskabet

Bliv en del af det vanvittigt inspirerende og eksklusive Nerdy fællesskab, med mennesker, som ønsker det samme som dig + løbende invitationer til online "events" såsom fredags-bar og "speed networking".  
Værdi - 15.000 kr. 

Live Q/A's

Du stiller spørgsmålene, vi deler ud af erfaringerne, og du får svar. Mulighed for online gruppearbejde. 
 Værdi 15.000kr.

Live Q/A's

Du stiller spørgsmålene, vi deler ud af erfaringerne, og du får svar. Mulighed for online gruppearbejde. 
Værdi 15.000kr.

Gæsteforelæsere & Events

... og gæsteforelæsere fra ind- og udland. Ubegrænset adgang til kommende online/live events, og andet indhold, der måtte komme i 2020/21. 
 Værdi - 25.000 kr.

Gæsteforelæsere & Events

... og gæsteforelæsere fra ind- og udland. Ubegrænset adgang til kommende online/live events, og andet indhold, der måtte komme i 2020/21. 
værdi - 25.000kr.

Adgangen til indholdet starter den dato du køber adgang og slutter mandag d. 1. marts 2021.

Lær fra de bedste...

Her et lille udpluk af de gæsteforelæsere Nerdy Speakers har på programmet.

Listen tæller bl.a.

Stine Bosse

Er en kendt erhvervsperson med markante holdninger. Hun er “ stor” på twitter som debattør og meningsdanner mv. 
 Stine laver - helt ekslusivt for jer nørder - en session om hvordan du bygger og vedligeholder et politisk erhvervsmæssigt brand! 
 
 Hun glæder sig til at hjælpe jer og Danmark med at få tilført mange nye stemmer i den offentlige debat:) 

Tony Durso

Er en af USA dygtigste podcasters og har (selv) udgivet en bog. Han er spændende fordi han er "selfmade" og kan leve af den podcast han har skabt. Lyt med til en eksklusiv snak og "gæsteforelæsning" om hvordan du opbygger et (online) brand.    

Anna Sophia Hermansen

Er kulturredaktør på Berlingske og tidligere radiovært på Radio24Syv og tv-vært på Danmarks Radio, og har i mere end 2 år trofast støttet Nerdy Speakers med hårdtslående interviews og gæsteoptrædener. I 2020 er det ingen undtagelse. Du vil bla. opleve Anna Sophia lære dig hvordan du begår dig i debatter. Hun er flere gange blevet fremhævet som en af de kvinder med størst indflydelse på samfundsdebatten. 

Mette Walsted Vestergaard

Er Cand. Comm. og journalist. Tidligere vært på DR P1 morgen og på DR TV AVISEN. 
Mette er tidligere reporter og vært på Radioavisen. Desuden specialevejleder på RUCs journalistuddannelse. Mette er en ekstremt dygtig kommunikatør, moderator og foredragsholder og hun røber for dig hvordan du (for)bliver dygtig og relevant, samt hvordan du kommunikerer så andre rent faktisk lytter. 

Henrik Leslye

Er erhvervspsykolog, foredragsholder, underviser, iværksætter og en stærk inspirator og så er han bare vild med nørder. Han er én af Danmarks mest bookede foredragsholdere. Med sin ydmyge, grundige og professionelle tilgang til det at stå på scenen, kan vi alle lære noget af. 

Christiane Vejlø

Har i over 13 år arbejdet i ledende stillinger i tele- og mediebranchen med særlig fokus på teknologi trends, digital adfærd, kommunikation og indhold på digitale platforme. Hun er en enestående foredragsholder og trendspotter. Lyt med til hvordan hun fik sit radioprogram på radio 24/7, opbyggede sit brand samt hvordan hun forbliver relevant i en industri, der bare suser afsted. 

og mange mange flere...

Sporene.

Spor 1. Tag scenen.

Basiskurset, der lærer dig alt du skal bruge, for at kunne holde foredrag. Fra hvordan du får kunder, til at shine på scenen, hvad du skal gøre, hvis du går i stå eller bli'r nervøs, og hvordan du bygger dit brand bagefter. Dette er et seriøst godt kursus, der lærer dig alt det, du skal vide, for at kunne holde taler, (online/live) oplæg og foredrag.  

Spor 2. Kom i tv & radio.

Dette spor er til dig, der ikke vil brænde inde med dine budskaber, men brænde igennem. Du får viden fra danske eksperter fra medieindustrien, tv og radio, blade og magasiner. Kort sagt alt det du skal vide, for ikke bare at komme i - men også i at kunne håndtere medierne, og skabe langsigtede relationer til eksempelvis journalister.  Vil du opdages af medierne, er dette spor lige noget for dig. 

Spor 3. Moderator sporet.

Hvordan skaber og hvordan styrer man en god debat? Det er lidt af en kunst at kunne, så alle shiner, alle får taletid og bliver en succes! Soulaima er fast moderator på nogen af verdens mest prestigefyldte debatter bla for World Economic Forum. Lær fra hende, og lær fra Vibeke der mestrer denne kunst til perfektion! 

Hver enste dag rundt om i landet, er der brug for tovholdere, en konferencier, en online moderator, der kan binde løse ender sammen, og få en vigtig dag, til at gå op i en større helhed.

Er det noget du drømmer om at blive bedre til?     

Lær at skabe den gode dialog i mødelokaler, panel debatter, i konferencelokaler, og på events, som du er blevet spurgt om, du vil afvikle. Lær også hvordan du kan håndtere dialoger på sociale medier, og i andre situationer i dit eget liv. Det er livsvigtig kompetence at kunne tale, så andre forstår dig, undgår at misforstå dig, og at du lærer at give andre taletid, og finde deres bedste sider frem, så andre får glæde af deres viden.   

Spor 4. Bliv hørt.

Lær at træne din stemme og få skærpet din personlige gennemslagskraft. Det er vigtigt at blive hørt og forstået. Stemmen er noget ret så personligt, og ikke nødvendigvis noget de fleste af os tænker så meget over.

Selvom du ikke har problemer med stemmen, kan det alligevel være en god idé at give den lidt opmærksomhed, for den har utrolig stor betydning for, hvordan andre opfatter dig (desværre).  

Din stemme påvirker andre på godt og ondt.

Vi mennesker kan føle os tiltrukket, men også det modsatte af en stemme, især hvis den er stresset, skinger, utydelig etc. og din stemme er ret så afgørende for menneskers førstehåndsindtryk af dig, samt på din overordnede troværdighed. 

Bliv hørt, som du gerne vil høres. Stemmetræning er aktuelt for alle erhvervsledere, politikere, foredragsholdere, studieværter, advokater og andre, der bruger stemmen professionelt. 

Spor 5. Best seller sporet.

Lær at udgive en bog, lær at forstå hvordan forlag tænker, og lær hvad der skal til for at få en bog på markedet, hvad end det er igennem egen-udgivelser eller igennem et "rigtigt" forlag. Tilsammen har Vibeke og Soulaima udgivet mere end 8 bestseller bøger, og igennem interviews med eksperter i ind og udland, lærer du at forberede, skrive og udgive DIN bog. 
Een af Soulaima`s internationale bøger er faktisk blevet solgt og downloaded i mere end 350.000 eksemplarer.  
Kan hun, kan du også. 

Spor 6. Workshop sporet.

Drømmer du om at komme i "dybden" med dine kunder? Workshop-formatet er populært ude i danske virksomheder. En workshop kan vare alt fra 2 timer til en eller sågar flere dage, og har potentiale som en måde at forny og genskabe engagement, samarbejde og skabe konkrete resultater på. Lær at designe, afholde og afholde en succesfuld workshop /workshop-facilitering. 

Mangel på kreativitet, mangelfuld planlægning og manglende afstemning af forventninger med kunden, står ofte står i vejen for workshopformatets fulde potentiale. Lær fra os, hvordan du bliver den bedst tænkelige workshop ekspert.   

Spor 7. Pitch sporet.

Du ved det godt - det er en kunst at præsentere sig selv så kort, og SÅ præcist at andre forstår, hvem du er og hvad du kan hjælpe andre med. Den korte, super præcise og overbevisende pitch er ofte altafgørende, når en iværksætter, foredragsholder, leder, politiker, en sælger eller en jobsøgende møder en potentiel investor, kunde, chef, partner etc. Vi har samlet alle de essentielle og bedste tips til, hvordan du gør. Det skal nemlig stå krystalklart for din modtager og samtalepartner, hvad du kan og vil og bidrager med. Den gode pitch er gennemøvet, professionel, "afslappet" og er tilpasset situationen. Soulaima bidrager blandt andet med viden fra Silicon Valley, om Vibeke lærer dig at sælge, og formidle det stærke budskab.    

Spor 8. Personlig gennemslagskraft sporet.

Du får konkrete værktøjer til at blive og forblive den mest autentiske og bedste version af dig selv. Gennem inspiration, cases, online diskussioner og konkrete øvelser, øver vi dig i at (gen) finde dit potentiale, dit udtryk, så du giver et godt indtryk. Kendskab til dit personlige "brand", er forudsætningen for din videre udvikling i din karriere.  

Spor 9. BONUS SPOR - Sådan bliver du en online foredragsholder.

Drømmer du om at fremstå professionel online og virtuelt? Dette spor er perfekt for dig der drømmer om at gå " virtuelt" og holde foredrag, møder, konferencer online. Du har begrænset budget og ikke ubegrænset plads (hjemme).

Du lærer alt det grundlæggende, og alt det basale du skal vide for at blive en succes online på et stramt budget - pladsvenligt. Med på dette spor har vi to gæsteforelæsere med; en topleder fra CISCO og en underviser fra selveste Harvard Business School, som dagligt underviser tusinder af mennesker online. Med andre ord - lær fra de bedste!     

Hvad du kan forvente af et medlemsskab?

At blive en skarpere og mere autentisk kommunikatør.

Få sceneskrækken under kontrol.

Skab dig et netværk for livet. 

Bliv udfordret og udviklet på det personlige og faglige plan.

Få et "sikkert" sted du kan træne og øve dig inden du "går i luften" 

Få ALLE redskaberne til, at tjene investeringen mange-foldigt hjem igen.

Få et deltagerbevis som du kan printe og evt. poste på Linkedin. 

Alt dette kommer dog ikke af sig selv - du skal gøre arbejdet. Bliver det hårdt? JA, det gør det uden tvivl, men vi er ikke, i et sekund, i tvivl om, at du resten af dine dage, vil takke dig selv for det kvantespring du har gjort personligt som fagligt.

Hvad du kan forvente af et medlemsskab?

At blive en skarpere og mere autentisk kommunikatør.

Få sceneskrækken under kontrol.

Skab dig et netværk for livet. 

Bliv udfordret og udviklet på det personlige og faglige plan.

Få et "sikkert" sted du kan træne og øve dig inden du "går i luften" 

Få ALLE redskaberne til, at tjene investeringen mange-foldigt hjem igen.

Få et deltagerbevis som du kan printe og evt. poste på Linkedin. 

Alt dette kommer dog ikke af sig selv - du skal gøre arbejdet. Bliver det hårdt? JA, det gør det uden tvivl, men vi er ikke, i et sekund, i tvivl om, at du resten af dine dage, vil takke dig selv for det kvantespring du har gjort personligt som fagligt.
For pokker et program - hvor meget skal jeg investere for at blive medlem?

Din IVN pris med 25% rabat:

Nerdy Speakers Kommunikationstræning 
normalpris 5.249,40kr.
IVN Pris 4.199,40kr.
eks. moms. 

Tilbuddet gælder kun fra d. 15. til 22. august.

Sådan gør du her fra:

1. Opret din betaling (på trin 3 nedenfor). Ønsker du at betale via bankoverførsel? (tryk på knap ovenover for mere info)

2. Gennemfør købet og på den efterfølgende takkeside opretter du din profil.

3. Log ind på platformen.

4. Søg om medlemsskab i FB gruppen "Nerdy Speakers Pro (du bliver bedt om at besvare 3 obligatoriske spørgsmål)

5. Gå i gang med materialet, dit medlemsskab er nu startet og udløber 1. marts 2021.
Velkommen til.
Årsmedlemsskab - 12 rater af:
1.083,25kr./md.
920,75kr./md.
De 12 rater er bindende og trækkes automatisk hver måned.
Beløbene er Inklusiv moms. Samlet 11.049,00kr.

Eller

Årsmedlemsskab - En betaling.
11.999,00kr.
10.199,00kr.
Inklusiv moms. 
Spar 850kr i forh. til ratebetalingen.
Kun via bankoverførsel.

Sådan gør du her fra:

1. Opret din betaling (på trin 3 nedenfor). Eller tryk på knappen ovenover for faktura og bankoverførsel.

2. Gennemfør købet og på den efterfølgende takkeside opretter du din profil.

3. Log ind på platformen.

4. Søg om medlemsskab i FB gruppen "Nerdy Speakers Pro (du bliver bedt om at besvare 3 obligatoriske spørgsmål)

5. Gå i gang med materialet, dit medlemsskab er nu startet og udløber 1. marts 2021.
Velkommen til.
Trin #1: Kontakt Information
Fulde Navn:
Email Adresse:
Telefon Nummer:
Trin #2: Adresse
Gade Navn:
By:
Postnummer
Trin #3: Afslut ordre
Vælg produkt HER
Pris inkl. moms
4.199,40kr. eks. moms
Kredit Kort Nummer:
Kontrolcifre
Udløbsmåned:
Udløbsår:
Vi tager ikke mod "rene" DanKort, kun VisaDankort.
Produkt
Beløb
Dynamically Updated
$XX.00
Ved afgivelse af ordre accepterer du Nerdy Speakers' handelsbetingelser: LÆS DEM HER

14 Dages Garanti

Du har 14 dages pengene retur garanti. Hvis du mod forventning ikke synes Nerdy Speakers er noget for dig, giver vi dig, uden at stille spørgsmål, dine penge retur inden for de første 14 dage.

Sikker Betaling

Alle ordre bliver gennemført på et sikker netværk. Dine kredit kort oplysninger bliver udelukkende lagret hos vores betalingsudbyder i krypteret form, de er med andre ord ulæselige. Vi har dyb respekt for din sikkerhed.

"Jeg har tjent pengene hjem igen"

Mit forbehold var om det var en for stor økonomisk investering, men vi er ikke engang halvvejs og, jeg har allerede tjent alle pengene hjem igen.

Ole Witthøft - Foredragsholder og founder af System Audio A/S

Copyright 2020 - Soulaima Art - CVR 27556426 - All Rights Reserved.​