Nerdy Speakers Drømmen.

At stå på scenen har givet os mange knubs og dyrekøbte erfaringer. Da vi startede vores egen rejse for næsten 12 og 25 år siden siden var det hårdt og der var ikke megen hjælp, eller støtte at hente. Der var bøger, kurser, booking bureauer osv. Men det hele var splittet ad, og der var ingen til at hjælpe med at samle trådende og skabe overblik.
Vores drøm og vision er at hjælpe dig, der er på samme rejse som os, med at stå stærkere. Vi ønsker at du udkommer med dit budskab til din målgruppe i fællesskab med andre professionelle.

Teamet bag

Soulaima Gourani

Med utallige foredrag om året i flere lande end de fleste mennesker kommer til at opleve, er Soulaima erfaren og berejst ud over det sædvanlige. Soulaima er måske den bedste netværker, du kommer til at opleve, så du kan godt glæde dig til at få adgang til hendes indercirkel. I Nerdy Speakers laver Soulaima interviews og Q&A med nogle af de største stjerner og eksperter som normalt er uden for almindelige menneskers rækkevidde.
Soulaima specialiserer sig i virksomhedrådgivning, ledelse og at stå stærkt. Hun er forfatter med flere bestsellers bag sig, en TV-personlighed og har modtaget et utal af priser og awards. Soulaima bor til dagligt i Palo Alto i USA med sin mand og 2 skønne børn.

Vibeke Hartkorn

Siden 2007 selvstændig kommunikationsrådgiver. Vibeke er prisbelønnet studievært, bestseller forfatter til foreløbigt tre bøger med en 4. på vej. Vibeke er journalist, coach og kommunikationsspecialist med ekspertise i medie - og budskabstræning. Vibeke er visionær, praktisk og har et international outlook og har fingeren på verdens trends og tendenser. Vibeke bor i København sammen med Anders, og elsker at rejse.

Vil du gerne være med på næste hold?

Skriv dig op på ventelisten og vær blandt de første til at få adgang når vi åbner for næste hold.

Copyright 2020 - Tradeconductor LLC  - All Rights Reserved.​